Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Barbie Ken Karriärdocka - fotbollsspelare

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 147:-
I lager
SKU
05205-77
   

Dröm dig bort med karriärdockan från Barbie. Ken är en hejare på fotboll och levereras här med en snygg fotbollsdräkt och en fotboll så att ni kan öva på passningar, tricks och skott. Iscensätt scener från livet som fotbollsstjärna och låt kreativiteten flöda fritt!

Karriärdockorna från Barbie inspirerar barnen att drömma stort och sikta mot stjärnorna. Varje docka kan uppnå sina karriärmål med hjälp av tillbehören som ingår. Vilken karriär drömmer du om?

Innehåll:

  • Ken
  • Fotbollsdräkt
  • Fotboll

Detaljer:

  • Mått: H29 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellFXP02
EAN887961696882
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.