Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Karriärdocka - veterinär

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 142:-
I lager
SKU
04205-47
   

Dröm dig bort med Barbies karriärdockor. Denna Barbien har haft en hektisk dag på djurkliniken. Hon har på sig en blå klänning med djurtryck och en vit rock. Det ingår även ett stetoskop så att hon kan undersöka sina patienter korrekt. Hjälp henne att ta hand om alla patienter och ha en rolig dag på djurkliniken.

Innehåll:

  • Barbie karriärdocka – veterinär
  • Stetoskop
  • Kattfigur

Detaljer:

  • Höjd: ca 29 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellGJL63
EAN887961813630
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.