Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Barbie karriärdocka - överraskning

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

Vårt lågpris: 342:-
I lager
SKU
08195-06
   

Karriärdockan från Barbie uppmuntrar till fantasifull lek och bjuder på spännande lekmöjligheter. Men vilket yrke har din docka? Det är en överraskning! Dockan i detta lekset kan vara en forskare, veterinär, artist, kock och mycket mer - möjligheterna är oändliga. Öppna förpackningen för att se vad din docka jobbar med och hitta sedan på spännande historier och rollspel.

Innehåll:

  • Barbie
  • 2 x klädesplagg

Detaljer:

  • Höjd: ca 29 cm .
  • Rek.ålder: från 3 år.
Mer information
ModellGFX84
EAN887961772579
VarumärkeBarbie
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.