Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Barbie Karriärdocka - konstlärare med elev - lekset med ett staffli med motiv som reagerar i kontakt med vatten

-49%

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

De populära dockorna från Barbie finns i många varianter med olika hårfärger, utseenden och tillbehör. Den klassiska Barbiedockan lanserades år 1959, är 29 cm hög och har rörliga leder. Barbiedockor bidrar till många roliga timmar fyllda av lek och rollspel för små Barbiefans. Med mängder av olika kläder, tillbehör, fordon, dockhus och möbler är det bara fantasin som sätter gränser för hur rolig leken kan bli.

Barbie är kanske världens bästa rumskamrat och hyresgäst, och ofta är hennes dockhus helt inflyttningsklara. Dockhusen och Barbies Dreamhouse är fullspäckade med detaljer och kommer med både möbler och tillbehör i Barbies favoritfärger och stilar. Inred dockhusen precis som du vill med olika tillbehör, lekset och dockor, och fyll sedan Barbies garderob med kläder och färgglada accessoarer. Barbies Dreamhouse, Barbies Townhouse och Barbies mindre dockhus kommer med allt du behöver för att skapa ett riktigt mysigt hem för just din docka.

Med bilar och fordon speciellt anpassade för Barbie kan hon och hennes vänner ge sig av på spännande resor  och du kan hänga med! Hitta spännande destinationer och låt henne skapa fina minnen tillsammans med Ken och sina vänner. Bilarna, helikoptrarna och de andra fordonen från Barbie är detaljerade med spännande lekmöjligheter och det är helt tydligt att Barbie har varit med och godkänt designen. Barbies fordon är fullspäckade med tillbehör och olika funktioner.

49%
Kampanjpris 184:- 364:- Du sparar: 180,-
I lager
SKU
06227-56
   

Barbie älskar att vara kreativ, och i detta Art Teacher karriärpaket kan du ha kul som konstlärare med den lilla eleven. Doppa den magiska borsten i vatten och se motivet som dyker upp på tavlan vid kontakt med vatten!

Dockpaketet kommer med en blond Barbiedocka med målarförkläde, samt en brunhårig flickdocka med en klänning med färgfläckar på. Det medföljer staffli och målarutrustning, samt en krok att hänga skolväskan på. Den lilla flickan kan stå på pallen för att nå upp till staffliet och sedan kan Barbie visa hur man uttrycker sig kreativt.

Barbie karriärdockor inspirerar barn att drömma stort och sikta högt. Varje docka kan uppnå sina mål med karriärinspirerade kläder och accessoarer. Vilken karriär drömmer du om?

Innehåller:

  • Barbie
  • Skolelev
  • Magiskt staffli med pensel
  • Målarsaker
  • Ryggsäck
  • Pall

Detaljer:

  • Mått: ca. 30 cm
  • Ålder: från 3 år
Mer information
ModellGJM29
EAN887961813876
VarumärkeBarbie
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.