Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Barbie karriärdocka - badvakt

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 118:-
I lager
SKU
04218-42
   

Gå med i Barbie-karriärdockan på jobbet som livräddare. Barbie livräddaren ser till att alla har det bra i vattnet, oavsett om det är på stranden eller i vattenparken. När Barbie är på jobbet bär hon en rosa baddräkt och röda shorts, i handen har hon en surfbräda, så hon är redo om en farlig situation skulle uppstå.

Barbie-karriärdockor inspirerar barn att drömma stort och sikta högt. Varje docka kan uppnå sina mål med karriärinspirerade kläder och tillbehör. Vilken karriär drömmer du om?

Innehåller:

  • Barbie badvakt
  • Outfit
  • Platta

Detaljer:

  • Mått (H): ca 29 cm
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
ModellGGC10
EAN887961774719
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.