Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Barbie Glam Cabriolet - garderob och bil - med Barbie och Ken dockor

-24%

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

24%
Kampanjpris 525:- Vårt lågpris: 694:- Du sparar: 169,-
I lager
SKU
04218-103
   

Barbie och Ken är redo för en tur med denna snygga rosa cabrioletbil. De kan ta med sig garderoben på resan så att de alltid är redo för alla tillfällen. Fyll din garderob med trendiga outfits som kan mixas och matchas för att skapa många olika outfits. Garderoben är inredd i färgen rosa med fönsterdörrar, och du kan öppna och stänga garderoben. Det finns gott om förvaringsutrymme i garderoben med hyllor, lådor och två hängställningar. En perfekt plats för Barbie och Ken att förvara sina kläder och accessoarer.

Ken-dockan ser lysande ut i trendiga byxor, en cool skjorta, skor och sina egna solglasögon. Barbie-dockan bär en snygg klänning med rosa skor. Sätt dockorna i bilen och packa ihop, så är du redo för nya äventyr. Skåpet är lätt att ta med sig då det finns handtag på ovansidan.

Innehåll:

  • 1 Barbie docka
  • 1 Ken docka
  • 1 Garderob
  • 1 Glam Cabriolet

Detaljer:

  • Mått dockor: ca 29 cm hög
  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
ModellGVK05
EAN887961928044
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.