Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Glam Cabriolet

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 247:-
I lager
SKU
09172-85
   

Barbie älskar att susa runt på vägarna i sin rosa cabriolet som kommer med en härlig design som passar Barbies stil perfekt. Bilen kommer med glittrande lack, Barbie märke på motorhuven och svarta säten i plast som rymmer två dockor. Låt dina Barbiedockor uppleva fart och spänning med denna tuffa leksaksbil.

  • Rek.ålder: från 3 år.

OBS! Dockor och backspegel ingår ej.

Mer information
ModellDVX59
EAN0887961376852
VarumärkeBarbie
Ålder3-7
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.