Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Barbie Fresh 'n Fun Food Truck - gatukök på hjul med över 30 tillbehör - 43 cm

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

De populära dockorna från Barbie finns i många varianter med olika hårfärger, utseenden och tillbehör. Den klassiska Barbiedockan lanserades år 1959, är 29 cm hög och har rörliga leder. Barbiedockor bidrar till många roliga timmar fyllda av lek och rollspel för små Barbiefans. Med mängder av olika kläder, tillbehör, fordon, dockhus och möbler är det bara fantasin som sätter gränser för hur rolig leken kan bli.

Barbie är kanske världens bästa rumskamrat och hyresgäst, och ofta är hennes dockhus helt inflyttningsklara. Dockhusen och Barbies Dreamhouse är fullspäckade med detaljer och kommer med både möbler och tillbehör i Barbies favoritfärger och stilar. Inred dockhusen precis som du vill med olika tillbehör, lekset och dockor, och fyll sedan Barbies garderob med kläder och färgglada accessoarer. Barbies Dreamhouse, Barbies Townhouse och Barbies mindre dockhus kommer med allt du behöver för att skapa ett riktigt mysigt hem för just din docka.

Med bilar och fordon speciellt anpassade för Barbie kan hon och hennes vänner ge sig av på spännande resor  och du kan hänga med! Hitta spännande destinationer och låt henne skapa fina minnen tillsammans med Ken och sina vänner. Bilarna, helikoptrarna och de andra fordonen från Barbie är detaljerade med spännande lekmöjligheter och det är helt tydligt att Barbie har varit med och godkänt designen. Barbies fordon är fullspäckade med tillbehör och olika funktioner.

Vårt lågpris: 501:-
I lager
SKU
05205-33
   

Barbie Fresh 'n Fun Food Truck är det ultimata fordonet när Barbie är sugen på snabbmat. Eller kanske vill hon öppna en alldeles egen restaurang på hjul?

 Öppna bakdörrarna och dra ut gatuköket! Här finns en köksbänk med spis, kylskåp, bänk och en kiosklucka där hon kan ta emot sina kunder. Det kommer också med en stol för gästen att sitta på. Låt gästerna beställa från menyn och när Barbie har lagat mat kan hon ringa på klockan för att signalera till gästerna att den är klar. Gästerna kan välja mellan sallader, hamburgare, pommes frites och mycket mer!

Paketet innehåller fler än 30 tillbehör som en smoothiestation, meny, kassaapparat, mat och mycket mer. Med andra ord, allt som Barbie behöver för att driva denna food-truck. När du vill byta plats kan du enkelt stänga igen bilen och köra till ett nytt ställe eller en ny stad.

Innehåller:

  • Barbie Food Truck
  • Stol
  • Blender
  • Kassaapparat
  • Meny
  • Livsmedel
  • Bestick
  • Och mycket mer

Detaljer:

  • Mått: 45 cm (L)
  • Rek ålder: från 3 år

OBS! Dockor ingår ej.

Mer information
ModellGMW07
EAN887961862898
VarumärkeBarbie

Stort urval

Välj bland massor av gott från menyn, och beställ i kassan.

Foajé

Kunderna kan sitta vid disken i foajén och vänta på sin mat.

Massa utrustning

Allt du behöver som ugn med grill, smoothiestation med mera.

Roliga funktioner

Interaktiva funktioner som gör att du kan vända maten på grillen.

30+ delar

Få massor av matlagning och berättande från uppsättningen.

Clip-on

Vissa delar kan fästas på Barbie-dockor för realistisk lek.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.