Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Spana in årets Black Deals här! Spana in årets Black Deals här!

Barbie Fold and Go dockskåp med docka, möbler och 4 lekområden - 60 cm

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

De populära dockorna från Barbie finns i många varianter med olika hårfärger, utseenden och tillbehör. Den klassiska Barbiedockan lanserades år 1959, är 29 cm hög och har rörliga leder. Barbiedockor bidrar till många roliga timmar fyllda av lek och rollspel för små Barbiefans. Med mängder av olika kläder, tillbehör, fordon, dockhus och möbler är det bara fantasin som sätter gränser för hur rolig leken kan bli.

Barbie är kanske världens bästa rumskamrat och hyresgäst, och ofta är hennes dockhus helt inflyttningsklara. Dockhusen och Barbies Dreamhouse är fullspäckade med detaljer och kommer med både möbler och tillbehör i Barbies favoritfärger och stilar. Inred dockhusen precis som du vill med olika tillbehör, lekset och dockor, och fyll sedan Barbies garderob med kläder och färgglada accessoarer. Barbies Dreamhouse, Barbies Townhouse och Barbies mindre dockhus kommer med allt du behöver för att skapa ett riktigt mysigt hem för just din docka.

Med bilar och fordon speciellt anpassade för Barbie kan hon och hennes vänner ge sig av på spännande resor  och du kan hänga med! Hitta spännande destinationer och låt henne skapa fina minnen tillsammans med Ken och sina vänner. Bilarna, helikoptrarna och de andra fordonen från Barbie är detaljerade med spännande lekmöjligheter och det är helt tydligt att Barbie har varit med och godkänt designen. Barbies fordon är fullspäckade med tillbehör och olika funktioner.

Vårt lågpris: 524:-
I lager
SKU
08195-24
   

Praktiskt, utfällbart dockhus för dina Barbiedockor, med 4 lekytor och möbler som ingår. Den blonda dockan kommer med en somrig klänning i blått och rosa.

Öppna upp detta Barbie dockhus och låt din docka flytta in direkt. Detta praktiska hus fälls ut och avslöjar ett 1-planshus på över 60 cm i bredd och med 360 graders lekmöjligheter. Här hittar du kök, sovrum, badrum och ett separat poolområde!

Varje lekområde har fantastiska detaljer, tillbehör med teman och roliga funktioner. I köket kan din Barbie- eller Ken-docka använda diskhon och laga middag på hällen. Lek kreativa matlagningsscener och dela måltiden och goda minnen från köksön. Sovrummet har en säng som går att fälla ihop för bättre utnyttjande av utrymmet, och en garderob för kläder. I badrummet hittar du en toalett med lock och utanför kan du fylla poolen med vatten för ett svalkande bad under varma dagar.

När leken är slut fälls det praktiska huset ihop för enklare förvaring och tack vare handtaget kan du enkelt bära med dig dockhuset överallt.

Innehåller:

 • Barbie dockskåp
 • Blond docka med klänning
 • Pool
 • Överkast
 • Stolar
 • Stekpanna
 • Tallrikar och bestick
 • Och fler tillbehör

Detaljer:

 • Mått docka: ca. 29 cm
 • Mått dockhus: 30 x 13 46 cm (LxBxH)
 • Ålder: från 3 år
Mer information
ModellFXG55
EAN887961690781
VarumärkeBarbie
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.