Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Barbie Fashionistas Ken Doll #138 - Ken med långt hår

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

Vårt lågpris: 154:-
I lager
SKU
02205-160
   

Ken har utvecklat en unik hippiestil, med sitt långa hår vajande i vinden när han promenerar på stranden. Denna Ken-docka älskar promenader, att åka skateboard och att sitta vid en mysig brasa på varma sommarkvällar.

Barbie Fashionistas-dockorna hyllar mångfald och är designade för att återspegla den värld vi ser idag. Dockorna från Barbie erbjuder barn oändliga möjligheter till att skapa helt egna berättelser och äventyr. Fashionistas-dockorna har olika kroppsformer, hårfärg, hudfärg och stil.

Innehåll:

  • Ken
  • Linne
  • Shorts
  • Skor

Detaljer:

  • Höjd: H29 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellGHW66
EAN887961804461
VarumärkeBarbie
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.