Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Black Deals avslutas om:

Barbie Fashionistas Dream Closet - garderobsset med docka, kläder och accessoarer - 60 cm

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

De populära dockorna från Barbie finns i många varianter med olika hårfärger, utseenden och tillbehör. Den klassiska Barbiedockan lanserades år 1959, är 29 cm hög och har rörliga leder. Barbiedockor bidrar till många roliga timmar fyllda av lek och rollspel för små Barbiefans. Med mängder av olika kläder, tillbehör, fordon, dockhus och möbler är det bara fantasin som sätter gränser för hur rolig leken kan bli.

Barbie är kanske världens bästa rumskamrat och hyresgäst, och ofta är hennes dockhus helt inflyttningsklara. Dockhusen och Barbies Dreamhouse är fullspäckade med detaljer och kommer med både möbler och tillbehör i Barbies favoritfärger och stilar. Inred dockhusen precis som du vill med olika tillbehör, lekset och dockor, och fyll sedan Barbies garderob med kläder och färgglada accessoarer. Barbies Dreamhouse, Barbies Townhouse och Barbies mindre dockhus kommer med allt du behöver för att skapa ett riktigt mysigt hem för just din docka.

Med bilar och fordon speciellt anpassade för Barbie kan hon och hennes vänner ge sig av på spännande resor  och du kan hänga med! Hitta spännande destinationer och låt henne skapa fina minnen tillsammans med Ken och sina vänner. Bilarna, helikoptrarna och de andra fordonen från Barbie är detaljerade med spännande lekmöjligheter och det är helt tydligt att Barbie har varit med och godkänt designen. Barbies fordon är fullspäckade med tillbehör och olika funktioner.

Vårt lågpris: 618:-
I lager
SKU
07206-110
   

Detta Dream Closet-lekset från Barbie Fashionistas kommer med en docka, flera kläder och accessoarer, plus den hopfällbara garderoben.

Med Dream Closet har din Barbie-docka allt en modedocka kan drömma om. Denna garderobssats kommer med en docka och ett urval av kläder till din Barbies garderob. Häng kläderna på klädstället som kan snurras runt och lägg skor och accessoarer i en av de många hyllorna. Här har du en fullständig översikt, med speglar inkluderade. Barbie kan beundra sig själv och se om outfiten passar ihop. Den levereras också med en separat arbetsstation med inspirationstavla där Barbie kan förbereda eller kolla in idéer för nya stilar. Den levereras med klistermärken som du kan hänga på inspirationstavlan. Garderoben kan enkelt stängas så att du kan ta den med dig vart du än går.

 • Hopfällbar med handtag
 • Över 10 förvaringsutrymmen
 • Roterande klädhängare och spegel
 • Dockstativ

Barbie Fashionistas dockor är designade för att spegla världen vi ser idag, och kommer att erbjuda barn oändliga sätt att skapa berättelser och äventyr. Fashionistas dockor har olika kroppsformer, hårfärger, hudtoner och stilar. Tillsammans med dig är Barbie Fashionistas här för att skapa otaliga och roliga äventyr.

Innehåller:

 • Barbie Dream Closet
 • Barbiedocka
 • Kläder, skor och accessoarer
 • Galgar, lampa och tavla
 • Bärbar dator
 • Ark med klistermärken

Detaljer:

 • Mått garderob: 60 cm (L)
 • Mått docka: 30 cm (H)
 • Ålder: från 3 år
Mer information
ModellGBK10
EAN887961716436
VarumärkeBarbie

Redo för jobbet

Garderoben kommer med 4 outfits och helfigurspegel.

Inspirationstavla

Få motivationen du behöver för att bli vad som helst.

Roterande stativ

Klädstativ med knapp för att rotera mellan de olika outfits. 

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.