Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Fashionistas Dream Closet - lekset med docka, kläder och tillbehör

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 695:-
I lager
SKU
07206-110
   

Med Dream Closet har din Barbie docka allt en modedocka kan drömma om. Denna uppsättning kommer med en docka och ett urval av kläder till din Barbie-garderob. Häng kläderna på galgarna och placera skor och accessoarer i en av de många hyllorna. Sortera allt och få en fullständig översikt över dockans kläder och låt sedan Barbie beundra sig själv i spegeln.

Det ingår även en separat liten arbetsstation med en inspirationstavla, en laptop och andra tillbehör som låter Barbies fantasi flöda fritt. Här kan hon sitta och planera veckans alla outfits. Garderoben kan enkelt stängas så att du kan ta den med dig vart du än går.

Innehåll:

  • Stor walk-in-closet
  • Barbiedocka
  • Kläder, skor och tillbehör
  • Galgar, tavla, laptop
  • Klistermärken

Detaljer:

  • Mått: 60 cm
  • Rek.ålder: från 3 år

Barbie Fashionistas-dockorna hyllar mångfald och är designade för att återspegla den värld vi ser idag. Dockorna från Barbie erbjuder barn oändliga möjligheter till att skapa helt egna berättelser och äventyr. Fashionistas-dockorna har olika kroppsformer, hårfärg, hudfärg och stil.

Mer information
ModellGBK10
EAN887961716436
VarumärkeBarbie
Ålder3-9
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.