Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Fashionistas Doll #121 - docka med benprotes

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 154:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02205-150
   

Barbie Fashionistas #121 är klädd i en färgglad klänning med volanger, och hennes långa bruna hår och de medföljande örhängena gör looken komplett. Denna docka kommer med en grå benprotes.

Barbie Fashionistas-dockorna hyllar mångfald och är designade för att återspegla den värld vi ser idag. Dockorna från Barbie erbjuder barn oändliga möjligheter till att skapa helt egna berättelser och äventyr. Fashionistas-dockorna har olika kroppsformer, hårfärg, hudfärg och stil.

Innehåll:

  • Barbie Fashionistas Doll #121
  • Klänning i blått, vitt och rosa
  • Örhängen
  • Skor

Detaljer:

  • Mått: H29 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellFXL54
EAN887961694567
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.