Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Fashionistas Doll #119 - rosa klänning och boots

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 153:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02205-145
   

Denna Barbie-docka kommer klädd i en rosa och vitrandig klänning med blommigt tryck, bruna stövlar och ett par vackra guldörhängen. Hennes långa hår är blont och fullt av svallande lockar.

Barbie Fashionistas-dockorna hyllar mångfald och är designade för att återspegla den värld vi ser idag. Dockorna från Barbie erbjuder barn oändliga möjligheter till att skapa helt egna berättelser och äventyr. Fashionistas-dockorna har olika kroppsformer, hårfärg, hudfärg och stil.

Innehåll:

  • Barbie
  • Klänning
  • Örhängen
  • Stövlar

Detaljer:

  • Mått docka: 29 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellFXL52
EAN887961694581
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.