Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Fashionistas #113 - docka med rutig klänning

-48%

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

48%
Kampanjpris 97:- Vårt lågpris: 186:- Du sparar: 89,-
Tillfälligt slut
SKU
04205-63

Barbie kommer klädd i en rutig klänning och coola, svarta stövlar. Countrystilen passar helt perfekt när man vill drömma sig bort och spela ut helgalna äventyr på landsbygden. Kanske är Barbie en känd countryartist? Det är du som bestämmer!

Barbie Fashionista-dockorna är designade för att återspegla den värld vi ser idag och bjuder på oändliga lekmöjligheter. Fashionista-dockorna har olika kroppsfasonger, hårfärg, hudfärg och stil. 

Innehåll:

  • Barbie
  • Klänning
  • Boots och armband

Detaljer:

  • Höjd: ca 29 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellGBK09
EAN887961716429
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.