Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Fashionistas - leather and ruffles

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 294:-
I lager
SKU
08172-51
   

Detta är ett roligt set med docka och härliga modekläder! Barbie Fashionistas leather and ruffles har en cool läderväst och en kjol med volanger. Barbie Fashionistas erbjuder ett mer varierat sortiment av Barbiedockor som har 4 nya kroppstyper, 7 olika hudtoner, 22 olika ögonfärger, 24 olika frisyrer och massa modekläder och accessoarer. Samla alla fina Fashionistas för en riktigt rolig lekupplevelse och hitta just din stil.

Alla Barbie Fashionistas har kläder som passar andra dockor med samma kroppstyp.

Innehåll:

  • Barbie Fashionistas med kläder och skor
Detaljer:
  • Ålder: från 3 år
Mer information
ModellDTF07
EAN887961352511
VarumärkeBarbie

Bästsäljare

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.