Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Fashionistas docka med rullstol och långt, blont hår - tropisk outfit, orange skor och gul väska

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 309:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02216-221
   

Denna Barbie Fashionistas-dockan erbjuder nya sätt att leka på med en manuell rullstol och ramp så att hon lättare kan komma in och ut ur Barbie Dreamhouse (säljs separat). Rullstolen har fungerande hjul och broms, och dockan har 22 rörliga leder i nacke, överarmar, armbågar, överkropp, höfter, lår, knän och fotleder. Dockan bär en tropisk outfit i grönt med orange skor och en gul magväska som ser ut som en citron.

Barbie och Ken dockorna i Fashionistas-serien är utformade för att återspegla den värld och mångfald som vi ser idag och erbjuder barn oändliga lekmöjligheter så att de kan skapa sina egna historier och äventyr. Fashionistas-dockorna har olika kroppsformer, hårfärger, hudfärger och stilar. Tillsammans med dig är Barbie Fashionistas här för att skapa otaliga äventyr.

  • Barbie Fashionistas #165 - blond docka med rullstol
  • Manuell rullstol med hjul som rullar
  • Med ramp
  • 22-punkts leder

Innehåll:

  • 1 Barbie Fashionistas docka med rullstol
  • 1 Ramp

Detaljer:

  • Mått: ca. 30 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellGRB93
EAN0887961900439
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.