Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Fashion dockkläder - 2 outfits i ett paket

-41%

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

41%
Kampanjpris 114:- Vårt lågpris: 194:- Du sparar: 80,-
Tillfälligt slut
SKU
08195-29

Gör Barbie redo för fest med detta paket som innehåller 2 outfits och 2 tillbehör. Vilka plagg och tillbehör som ingår blir en överraskning! Säljs styckvis och kommer i olika varianter.

Om din Barbie behöver uppgradera garderoben, är det här det perfekta klädpaketet för henne. Ett paket kan till exempel innehålla en klänning, en topp, ett par byxor och två smycken.

Innehåll:

  • 1x Barbie Fashions-paket  - två outfits i ett paket

 Detaljer:

  • Passar Barbiedockor som är ca 29 höga
  • Förp.mått: L23 x B2,8 x H23 cm 
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS: Säljs styckvis och osorterat i olika varianter. Vilket paket du får blir en överraskning!

 

Mer information
ModellFKT27
EAN887961692778
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.