Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Barbie Extra docka #8 med 15 accessoarer - med ljust hår, lila kjol och rosa jacka med puffärmar och en liten björn

-27%

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

27%
Kampanjpris 250:- Vårt lågpris: 343:- Du sparar: 93,-
I lager
SKU
06216-73
   

Barbie® EXTRA dockorna tar mode till en helt ny nivå med extravaganta frisyrer, djärva färgval och lekfulla utseenden. Varje docka kommer med sin helt egna stil och har varsitt husdjur som alla är unika och har lika mycket personlighet som sin ägare. Barbie Extra låter barnen utforska sin egen självbild genom stil och bidrar till spännande mode- och stylinglekstunder med sina poserbara dockor med så många som 11 leder för att fånga ögonblicken och inta häftiga poser.

Barbie Extra dockorna vill ha kul med glittrande mode, gummibjörnar, emojis och hår som gör att de sticker ut från mängden.

  • Barbie Extra docka med ljust långt hår
  • Dockan bär en rosa jacka med puffärmar och lila kjol, med svarta skor och rosa benvärmare
  • Levereras med en söt björn, med doughnut-hörlurar och rullskridskor

Innehåll:

  • 1 Barbie Extra docka med accessoarer
  • 1 Husdjur - björn
  • Tillbehör till docka och husdjur

Detaljer:

  • Mått: ca. 30 cm
  • Rek. ålder: från 3 år

 

Mer information
ModellGYJ77
EAN887961973372
VarumärkeBarbie
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.