Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Dreamtopia Sweetville Princess

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

Vårt lågpris: 227:-
I lager
SKU
10172-158
   

Barbie Dreamtopia Sweetville Princess Doll har en vit klänning med jordgubbsmönster och en glittrig överdel med blinkande lampor som ger dockan en fin skimrande effekt. Barbie har även ljudeffekter som aktiveras när trollstaven fälls ner,det är fyra ljudsekvenser, bland annat Dreamtopia-sången. När sångerna spelas blinkar Barbies klänning i takt med musiken.

Innehåll:

  • 1 Barbiedocka med kläder och trollstav

Detaljer:

  • Rekommenderad ålder: Från 3 år
  • Batterier: 3x LR44 (ingår ej)
  • Mått: 7 x 23 x 32 cm
Mer information
ModellDYX28
EAN887961424638
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.