Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Dreamtopia Sweetville dockhus

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 1194:-
Tillfälligt slut
SKU
10172-160

Detta slott är som taget från en dröm! Slottet har två våningar och är dekorerat i underbara färger. Det inspirerar till många timmar fylld med fantasifull lek! Detta är ett hem för en riktig prinsessa! Det finns allt från bekväma sovrum, ett lyxigt badrum, pool, och goda desserter som tårtor! (Barbiedockor säljs separat).

Innehåll:

  • 1 Dockhus med två stolar och ett bord

Detaljer:

  • Rekommenderad ålder: Från 3 år
  • Dockor säljs separat
  • Mått: 16,5 x 63,5 x 38,1 cm
Mer information
ModellDYX32
EAN887961424669
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.