Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Dreamtopia Sparkle Lights - sjöjungfru med fena som lyser

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 284:-
I lager
SKU
02205-180
   

Plaska runt tillsammans med Barbie Dreamtopia Sparkle Lights. Den vackra sjöjungfrun kan nämligen röra på stjärtfenan. Tryck kontinuerligt på knappen på dockans höft för att se hur stjärtfenan plaskar i vattnet. Inte nog med det, den lyser också! Doppa dockan i vattnet för att se på den nästan magiska ljusshowen, och ljuset kan till och med byta färg.

Hennes kristallklara fena går från lila i toppen till regnbågsfärgad och glittrande längst ned. Den blonda dockan har rosa slingor i håret och bär en turkos tiara. Detta är verkligen en färgsprakande sjöjungfru! Dyk ner i spännande historier med Barbie Mermaid vid din sida, det är du som bestämmer vart äventyren bär er - men vi rekommenderar Dreamtopia!

Detaljer:

  • Dockans höjd: H29 cm
  • Batteribehov: LR44 batterier (demobatterier ingår)
  • Stjärtfenan kan lysa och röra på sig om du trycker kontinuerligt på knappen
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellGFL82
EAN887961765236
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.