Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Dreamtopia Rainbow docka med långt rosa hår och borste

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 196:-
I lager
SKU
05195-238
   

Denna Barbie-docka från Dreamtopia kommer med en söt klänning med regnbågsmönster och en fin tiara. Dockan har extra långt hår som du kan styla hur du vill. Med det snygga rosa håret är denna Barbie-docka alltid redo för roliga lekstunder.

Innehåll:

  • Barbie Dreamtopia Rainbow
  • Borste
  • Tiara

Detaljer:

  • Höjd: 29 cm
  • Rek.ålder. från 3 år
Mer information
ModellFXR94
EAN887961698732
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.