Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Dreamtopia Princess docka - regnbågsfärger

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 243:-
Tillfälligt slut
SKU
05195-168

Detta är en vacker docka från Barbie Dreamtopia. Dockan har på sig en elegant klänning i regnbågens alla färger och matchande skor samt en tiara. Kjolen är avtagbar. Prinsessan Barbie från Dreamtopia är redo för magiska äventyr och slottets alla baler.

Innehåll:

  • Barbie Dreamtopia Princess Rainbow

Detaljer:

  • Höjd: ca 29 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellFXT14
EAN887961698916
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.