Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Dreamtopia Princess - blommor

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 157:-
I lager
SKU
05205-100
   

Denna prinsessa kommer klädd i en vacker blommig kjol, en stöpt överdel med glitter och en bedårande tiara. Dockan har ljust hår och en rosa slinga.

Barbie Dreamtopias prinsessor är klädda för alla möjliga kungliga tillfällen och äventyr. De kommer med stöpta överdelar, avtagbara kjolar och vackra tiaror. Varje dockas stil är inspirerad av dess riken - välj mellan dockor med olika teman som regnbågar, godis eller glittrande berg. Samla på alla dockor från Dreamtopia och låt drömmarna sväva!

Innehåll:

  • Barbie
  • Kjol och stöpt topp
  • Tiara

Detaljer:

  • Mål: H29 cm
  • Alder: fra 3 år
Mer information
ModellGJK13
EAN887961813036
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.