Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Dreamtopia Mermaid - med blått och rosa hår

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 147:-
I lager
SKU
02205-149
   

Hitta på spännande äventyr med denna sjöjungfru från Barbie Dreamtopia. Dockan lyser i ljusa färger och hennes svans glittrar i lila, rosa och blått.

Dockan har en blank tiara på huvudet och tillsammans med det blå och rosa håret blir hon en färgstark prinsessa.

Barbie sjöjungfrudockor kan böjas i midjan så att du kan låtsas att hon simmar, och hon kan också sitta vid vattnet. Perfekt för fantastiska äventyr!

Innehåll:

  • Barbie Dreamtopia sjöjungfru med rosa och blått hår

Detaljer:

  • Höjd: 29 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellGJK08
EAN887961812985
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.