Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Dreamtopia Mermaid - sjöjungfru med lila och turkosfärgat hår

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 147:-
Tillfälligt slut
SKU
05205-61

Skapa härliga vågor med denna sjöjungfrus färgglada stjärtfena! Barbie Dreamtopia kommer här i regnbågens alla färger och har på sig en vacker tiara. Hitta på spännande berättelser och äventyr med sjöjungfrun som kan sitta. Låt kreativiteten flöda fritt!

Innehåll:

  • Barbie Dreamtopia sjöjungfru med lila och turkosfärgat hår

Detaljer:

  • Mått: H29 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellGJK10
EAN887961812992
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.