Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Barbie Dreamtopia Mermaid - sjöjungfru med lila och rosa hår

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

Vårt lågpris: 123:-
I lager
SKU
05205-61-1
   

Gör ett berättande plask med svansen på denna sjöjungfru från Barbie Dreamtopia. Dockan lyser i klara färger och svansen glittrar i turkos och lila. Sjöjungfrun har en glänsande blå tiara på huvudet och tillsammans med det lila och rosa håret blir hon ännu mer färgglad.

Barbie sjöjungfrudockor kan böjas i midjan så att du kan låtsas att hon simmar, hon kan också sitta vid vattenbrynet. Perfekt för fantastiska äventyr!

Innehåll:

 • Barbie Dreamtopia sjöjungfru med lila och rosa hår

Detaljer:

 • Mått: H29 cm
 • Rek.ålder: från 3 år
  Mer information
  ModellGJK09
  EAN887961813005
  VarumärkeBarbie
  Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.