Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Dreamtopia lekset med docka och enhörning - ljud och ljus

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 694:-
I lager
SKU
07206-116
   

Fördjupa dig i en förtrollande drömvärld med Barbie Dreamtopia. Denna uppsättning består av docka och magisk enhörning, med regnbågsfärgad man och svans. Enhörningen låter när du stryker den över ryggen och dess horn börjar att lysa. Mata enhörningen med godisen som ingår och se hur den rör på huvudet.

När det är läggdags kan du trycka på enhörningens horn för att höra på de sömniga ljuden den ger ifrån sig. Barbie kan rida på enhörningen och med hennes regnbågsfärgade kjol är de en drömduo.

Innehåll:

  • 1 x barbiedocka
  • 1 x enhörning
  • 1 x enhörningsgodis

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (ingår ej)
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellFXT26
EAN887961699029
VarumärkeBarbie
Ålder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.