Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Barbie Dreamtopia lekset med gunga, docka och tillbehör

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 318:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
09195-69
   

Dockan från Barbie Dreamtopia kommer klädd i en vacker klänning med regnbågsmönster och har på sig både en tiara och ett halsband. Det ingår även en gungställning, en kam och en urgullig liten hundfigur. Låt kreativiteten flöda fritt och kamma Barbies hår inför den kungliga balen, hjälp henne att gunga på gungan eller gå promenader med den lilla hundvalpen. Lekmöjligheterna är oändliga!

Innehåll:

  • Barbie
  • Gunga
  • Kam
  • Hundfigur

Detaljer:

  • Höjd, docka: ca 29 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellFJD06
EAN887961533606
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.