Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Dreamtopia Flying Wings Fairy

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 297:-
I lager
SKU
05205-67
   

Låt fantasin sväva med Barbie Dreamtopia Flying Wings - dockan har vingar som kan flyga iväg!

Barbie kommer med flygande vingar vilket bjuder på magiska ögonblick som inspirerar till fantasifull lek. Fäst ett par av de medföljande vingarna på dockans rygg så att hon har dubbla vingar - se så fin hon blev! Dra sedan i den lilla rosetten fyra gånger innan du släpper taget och trycker på den fjärilsformade knappen på hennes klänning. Wow, vingarna flyger iväg! Barbie har ännu en gång lyckats skapa ett skojigt äventyr i det magiska landet Dreamtopia! Få vingarna att flyga iväg om och om igen, det blir aldrig tråkigt att se den färgglada fjärilen sväva genom luften.

Barbie kommer klädd i regnbågsfärgade kläder och bär en rosa tiara i sitt hår.

Innhold:

  • Barbie med kläder och tiara
  • 2 par fjärilsvingar

Detaljer:

  • Mått: H29 cm
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Dockan kan ej stå på egen hand.

Mer information
ModellFRB08
EAN887961620269
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.