Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Dreamtopia Fairy - rosa

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 176:-
I lager
SKU
05205-58
   

Dröm dig till Dreamtopias fantasifulla och färgglada värld. Denna Barbie föreställer en fe med bedårande vingar och klädsel. Dockan kommer med en färgglad avtagbar kjol och en stöpt topp i fina färger. Hennes rosa hår pryds av en vacker tiara.

Feerna från Barbie Dreamtopia låter barnen drömma sig bort till en magisk värld där kreativiteten kan flöda fritt. Här är det bara fantasin som kan sätta gränser.

Innehåll:

  • Barbie
  • Tiara
  • Avtagbar kjol

Detaljer:

  • Färg: rosa
  • Mått docka: H29 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellGJJ99
EAN887961812893
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.