Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Dreamtopia Fairy - docka med vingar

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

Vårt lågpris: 184:-
I lager
SKU
02205-156
   

Barbie Dreamtopia Fairy är en bedårande docka med lila hår och vingar. Vingarna kan tas av och på efter önskemål, och de har fantastiska dekorationer. Dockan bär en färgsprakande klänning med glittrande detaljer och en blå tiara.

Denna Barbie-docka är ett fyrverkeri av fina färger. Dröm dig bort och hitta på fantastiska äventyr med din Barbie. Detta sagoäventyr kommer att vara helt unikt!

Innehåll:

  • Barbie Dreamtopia Fairy
  • Vingar
  • Tiara

Detaljer:

  • Höjd: ca 29 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellGJK00
EAN887961812909
VarumärkeBarbie
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.