Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Barbie Dreamtopia docka med två enhörningar

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 243:-
I lager
SKU
05205-50
   

Detta set från Barbie Dreamtopia bjuder på många lekmöjligheter och innehåller Chelsea samt två urgulliga enhörningsföl. Dröm dig bort till en magisk värld där enhörningar är lika vanliga som hundar, och ta hand om de två fölen som självklart levereras med varsin flaska. Mata dem och ge er ut på spännande äventyr tillsammans.

Prinsessdockan kommer klädd i en glittrande rosa klänning med ett sött hjärt mönster på. Äventyrs- och djurälskare kommer att älska att leka ut härliga berättelser med denna presentförpackning från Barbie Dreamtopia.

I Dreamtopia vaknar man upp i en värld där drömmar blir verklighet. Barn kan samla alla Barbie Dreamtopia-dockorna med tillbehör för att leka ut sina äventyr.

Innehåll:

  • Chelsea
  • 2 x enhörningar
  • 2 x flaskor

Detaljer:

  • Mått docka: H16 cm
  • Rek.ålder. från 3 år
  • OBS! Dockan kan ej stå på egen hand. Färger och dekorationer kan variera.
Mer information
ModellGJK17
EAN887961813074
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.