Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Dreamtopia Brush 'N Sparkle Princess - docka med ljud

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 346:-
Tillfälligt slut
SKU
05195-240

Borsta dockans hår eller tryck på knappen för att se hur dockan börjar lysa och lyssna till de vackra melodierna som spelas upp. Det blir en rolig upplevelse, särskilt eftersom det finns fyra olika ljus- och ljudshower att välja mellan. En av dem innehåller melodin från Barbie Dreamtopia. Dockan har extra långt hår och är klädd i en färgglad prinsessklänning med stjärnor på. Det medföljer även en tiara och ett par skor som fulländar hennes outfit.

Dröm dig bort till den magiska världen Dreamtopia och lek ut fantastiska äventyr tillsammans med din nya docka.

Innehåll:

  • Barbie Dreamtopia Brush 'N Sparkle Princess - docka med ljud
  • Borste
  • Tiara

Detaljer:

  • Höjd: ca 29 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellFRB12
EAN887961620320
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.