Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Dreamhouse trevåningshus med rutschkana

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 2664:-
Tillfälligt slut
SKU
05195-189

Bjud över dina vänner till en heldag med massor av skoj! Det stora dockhuset från Barbie Dreamhouse med tre våningar består av åtta rum och kommer med garage, rutschkana och bassäng. Det medföljer också möbler och andra tillbehör som fulländar den snygga designen. Det  medföljer totalt 70 olika tillbehör som förgyller lekstunden, och lekmöjligheterna är oändliga.

Låt dockorna (ingår ej) laga mat i köket, pynta sig i badrummet eller bada i poolen. Med detta dockhus blir Barbiedockornas vardag genast mycket roligare.

Innehåll:

  • Barbie Dreamhouse
  • Möbler
  • Hundfigur
  • Tillbehör som bl.a en säng, stolar, köksbord och mycket mer

Detaljer:

  • Mått dockhus: H116 x B40 x L101 cm
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Dockor och bil ingår ej. Tillbehören som medföljer kan variera.

Mer information
ModellFHY73
EAN887961531282
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.