Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Dreamhouse Adventures Spin n Twirl Gymnastik-docka med brunt hår och tillbehör

-58%

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

58%
Kampanjpris 146:- Vårt lågpris: 347:- Du sparar: 201,-
I lager
SKU
10206-10
   

Berättelser och fantasier kan spunnas till liv med Teresa och hennes gymnastikinspirerade tillbehör från Barbie Dreamhouse Adventures. Fäst den blå ringen i midjan och snurra den för att hjälpa henne att hjula. Sätt rockringen på Teresas vrist och se hur hon snurrar på den. Dockans valp älskar att delta i det roliga, tryck ner huvudet och se hur hon viftar med banden eller lägg henne på studsmattan och hjälp henne att hoppa. Teresa Spin n twirl gymnastdocka har flexibla knän och levereras med tillbehör anpassade till ultimata gymnastikrutiner, som koner, band, vattenflaska och boll. När hon får en perfekt 10a kan berättare belöna henne med en guldmedalj.

Med dockor från Barbie Dreamhouse Adventure kan små äventyrare få inblick i vardagslivet till Barbie och hennes systrar och vänner medan de drar på nya äventyr tillsammans. Utforska spännande och fantastiska äventyr, för när barn leker med Barbie och hennes vänner kan de föreställa sig allt möjligt!

Innehåll:

  • 1 Teresa docka
  • 1 valp
  • 1 rockring
  • 1 studsmatta
  • 1 medalj
  • 2 koner
  • Med mera!

Detaljer:

  • Höjd docka: ca. 29 cm
  • Ålder: från 3 år
Mer information
ModellGHK24
VarumärkeBarbie
Ålder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.