Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Dreamhouse Adventure docka - Skipper surfing

-49%

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

49%
Kampanjpris 150:- Vårt lågpris: 297:- Du sparar: 147,-
Tillfälligt slut
SKU
04205-77

Detta paket från Barbie Dreamhouse Adventure inspirerar till ett roligt surfäventyr med dockan Skipper och hennes surfbräda. Besök nya stränder med enorma vågor, eller doppa fötterna i vattnet medan du njuter av varma sommardagar. Det är upp till dig hur dina och Skippers äventyr utspelar sig.

Leksetet består av dockan Skipper, hennes surfbräda, en medalj och en surfdräkt samt sandaler. När det är dags för tävling är Skipper alltid redo, och hon placerar sig nästan alltid på pallen. Skipper är riktigt duktig på att surfa!

Innehåll:

  • Skipper
  • Surfbräda
  • Medalj
  • Kläder och sandaler

Detaljer:

  • Höjd docka: H29 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellGHK36
EAN887961795226
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.