Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Dreamhouse Adventure docka - Skipper

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 176:-
I lager
SKU
05205-124
   

Skipper från Barbie Dreamhouse Adventure inspirerar till historieberättande och roliga lekstunder. Dockan är klädd i en casual klädsel bestående av en rutig skjorta, en grå t-shirt, ett par grå byxor och matchande skor. Barbiedockan är redo för nya äventyr!

Innehåll:

  • Barbie
  • Skjorta, t-shirt, byxor
  • Skor

Detaljer:

  • Mått: H29 cm
  • Rek.ålder. från 3 år
Mer information
ModellGHR62
EAN887961800616
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.