Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie dockhus 2 story house DVV47

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 543:-
Tillfälligt slut
SKU
24264

I det här tvåvåningshuset har Barbie allt hon behöver. Köket och badrummet är inrett med alla förnödenheter och i vardagsrummet kan man äta eller mysa framför en film. På övervåningen har Barbie en säng som hon kan sova i men den kan också förvandlas till ett badkar. Det ingår flera roliga tillbehör och huset kan vikas ihop till en praktisk väska.

Innehåll:

  • 1x Barbie dockhus med tillbehör
  • 1x Barbie

Detaljer:

  • Rekommenderad ålder: Från 3 år.
  • Förpackningsmått: 32 x 45,5 x 13,5 cm.Mer information
ModellDVV48
EAN887961374988
VarumärkeBarbie
Ålder3, 4, 5, 6, 7
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.