Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Basic med randig klänning

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 133:-
Tillfälligt slut
SKU
20178

Barbie är alltid trendig! Det bästa är att du kan klä henne precis så som du vill. Den här trendiga klänningen är randig och har blommor i Barbies favoritfärg - rosa. Perfekt för dag och natt, nu är din Barbie alltid redo för ett nytt äventyr!

Innehåll:

  • Docka
  • Klänning
  • Skor

Detaljer:

  • Rekommenderad ålder: Från 3 år
Mer information
ModellDGX59
EAN887961204698
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.