Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Barbie Cutie Reveal Panda - docka med maskeradklädsel - svart och vit pandadräkt samt pandafigur - 10 överraskningar

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

De populära dockorna från Barbie finns i många varianter med olika hårfärger, utseenden och tillbehör. Den klassiska Barbiedockan lanserades år 1959, är 29 cm hög och har rörliga leder. Barbiedockor bidrar till många roliga timmar fyllda av lek och rollspel för små Barbiefans. Med mängder av olika kläder, tillbehör, fordon, dockhus och möbler är det bara fantasin som sätter gränser för hur rolig leken kan bli.

Barbie är kanske världens bästa rumskamrat och hyresgäst, och ofta är hennes dockhus helt inflyttningsklara. Dockhusen och Barbies Dreamhouse är fullspäckade med detaljer och kommer med både möbler och tillbehör i Barbies favoritfärger och stilar. Inred dockhusen precis som du vill med olika tillbehör, lekset och dockor, och fyll sedan Barbies garderob med kläder och färgglada accessoarer. Barbies Dreamhouse, Barbies Townhouse och Barbies mindre dockhus kommer med allt du behöver för att skapa ett riktigt mysigt hem för just din docka.

Med bilar och fordon speciellt anpassade för Barbie kan hon och hennes vänner ge sig av på spännande resor  och du kan hänga med! Hitta spännande destinationer och låt henne skapa fina minnen tillsammans med Ken och sina vänner. Bilarna, helikoptrarna och de andra fordonen från Barbie är detaljerade med spännande lekmöjligheter och det är helt tydligt att Barbie har varit med och godkänt designen. Barbies fordon är fullspäckade med tillbehör och olika funktioner.

Vårt lågpris: 386:-
I lager
SKU
06227-60
   

Barbie Cutie Reveal Panda Doll är en docka med den sötaste unboxing upplevelsen någonsin. När du öppnar paketet hittar du en mjuk, svartvit pandavän och fyra överraskningspåsar. Paketet innehåller 10 överraskningar, inklusive en barbiedocka och ett sött husdjur! Ta av den söta pandadräkten för att avslöja din nya docka med långt hår och vackra detaljer. I påsarna kan du hitta överraskningar som glänsande kläder, fantastiska accessoarer och en mini husdjurspanda.

Kostymöverdelen kan vändas ut och in för att användas som en varm och supermjuk fleecejacka, och huvudet på dräkten fungerar även som en superbekväm djursäng till ditt nya husdjur. Överraskningarna fortsätter genom att du doppar den medföljande svampborsten i kallt vatten och stryker den över både dockans och husdjurets ansikten. Se Barbies ansikte förändrat och husdjurets ögon öppnas och sluts vid kontakt med vatten. Använd kallt vatten för att aktivera och varmare vatten för att växla tillbaka. Dockan har flera rörliga leder och erbjuder en autentisk och kreativ lekupplevelse.

Denna söta Cutie Reveal docka erbjuder många trevliga överraskningar, både vid unboxing och i lek, och är perfekt för barn från 3 år och uppåt.

Innehåller:

  • Barbie Cutie Reveal Panda docka med pandadräkt
  • 10 överraskningar

Detaljer:

  • Mått: ca. 30 cm
  • Ålder: från 3 år
Mer information
ModellHHG22
EAN194735071609
VarumärkeBarbie
HHG22 pandabarbie HHG22 pandabarbie

Trendiga kläder

Vänd överdelen på pandadräkten ut och in för en snygg jacka och packa upp resten av överraskningarna för att fullända outfiten!

HHG22 barbie og pandabjørn HHG22 barbie og pandabjørn

Sött husdjur

Lek med din nya, söta pandakompis!

HHG22 barbie cutie reveal produktserie HHG22 barbie cutie reveal produktserie

Samla på alla varianter

Det finns 4 fantastiska Cutie Reveal dockor (köps separat). Samla alla!

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.