Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Barbie Color Reveal Rain or shine - docka med regnkläder - 7 överraskningar

-41%

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

De populära dockorna från Barbie finns i många varianter med olika hårfärger, utseenden och tillbehör. Den klassiska Barbiedockan lanserades år 1959, är 29 cm hög och har rörliga leder. Barbiedockor bidrar till många roliga timmar fyllda av lek och rollspel för små Barbiefans. Med mängder av olika kläder, tillbehör, fordon, dockhus och möbler är det bara fantasin som sätter gränser för hur rolig leken kan bli.

Barbie är kanske världens bästa rumskamrat och hyresgäst, och ofta är hennes dockhus helt inflyttningsklara. Dockhusen och Barbies Dreamhouse är fullspäckade med detaljer och kommer med både möbler och tillbehör i Barbies favoritfärger och stilar. Inred dockhusen precis som du vill med olika tillbehör, lekset och dockor, och fyll sedan Barbies garderob med kläder och färgglada accessoarer. Barbies Dreamhouse, Barbies Townhouse och Barbies mindre dockhus kommer med allt du behöver för att skapa ett riktigt mysigt hem för just din docka.

Med bilar och fordon speciellt anpassade för Barbie kan hon och hennes vänner ge sig av på spännande resor  och du kan hänga med! Hitta spännande destinationer och låt henne skapa fina minnen tillsammans med Ken och sina vänner. Bilarna, helikoptrarna och de andra fordonen från Barbie är detaljerade med spännande lekmöjligheter och det är helt tydligt att Barbie har varit med och godkänt designen. Barbies fordon är fullspäckade med tillbehör och olika funktioner.

41%
Kampanjpris 175:- 295:- Du sparar: 120,-
I lager
SKU
12222-10
   

Barbie Color Reveal-dockor ger dig en uppackningsupplevelse full av överraskningar, - så många som 7 av dem! I Barbie Rain or Shine-paketet har du säkrat 1 Barbie-docka iklädd regnjacka, stövlar och hatt, men dockans utseende är fortfarande ett mysterium som väntar på att avslöjas.

Förpackningen är en del av det roliga - dra tillbaka remsan för att ta bort det yttre lagret och avslöja ett genomskinligt rör. Här är en mystisk rosa Color Reveal-docka och fyra väskor. Ta bort allt från röret och fyll det med varmt vatten. Placera dockan inuti och virvla runt. Vattnet blir pastellrosa och när du tar ut dockan igen kommer hennes riktiga färger att dyka upp. Vilken docka ska du få?

Varje docka har olik kombination av ögonfärg, hårfärg, hudfärg och baddräkt. Överraskningarna slutar inte här heller! Öppna väskorna för att upptäcka en regnjacka, stövlar, mössa, borste och accessoarer. Färgförändrande effekt på dockans hår och accessoarer bidrar till det roliga. Genom att använda varmt och kallt vatten kan man upprepa detta WOW-ögonblick om och om igen. Använd tuben för att förvara dessa och andra favorit Barbie-tillbehör.

Innehåller:

  • Color Reveal Barbie-docka
  • Regnjacka
  • 1 par stövlar
  • Hatt
  • Tillbehör

Detaljer:

  • Mått: ca. 8 x 8 x 32 cm (LxBxH)
  • Mått docka: ca. 30 cm
  • Ålder: från 3 år
Mer information
ModellHDN71
EAN194735007240
VarumärkeBarbie
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.