Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Color Reveal Doll Wave 4 - överraskningsdocka - sjöjungfru med tillbehör

-30%

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

30%
Kampanjpris 200:- Vårt lågpris: 287:- Du sparar: 87,-
I lager
SKU
07206-103
   

Barbie Color Reveal levererar en unboxing-upplevelse full av överraskningar, hela 7 stycken! Här får man en vacker docka i form av en sjöjungfru, men hennes utseende är fortfarande ett mysterium som väntar på att avslöjas.

Förpackningen är en del av det roliga - dra av remsan för att ta bort det yttre lagret och avslöja ett genomskinligt rör. Här gömmer det sig en mystisk Color Reveal-docka och fyra påsar. Töm röret och fyll det med varmt vatten. Placera dockan och snurra runt, vattnet blir blått och när du tar ut dockan igen så kan du se hennes verkliga färger. Vad avslöjar du?

Varje docka har en unik kombination av ögonfärg, hårfärg, hudfärg och stjärtfena. Överraskningarna slutar inte här, öppna påsarna för att upptäcka en fena, en svamp och tillbehör till din nya docka. Doppa svampen i iskallt vatten och använd den för att förvandla dockans ansikte och hår. Ansiktsdragen kommer att ändra färg. Genom att använda varmt och kallt vatten kan du upprepa detta wow-ögonblick om och om igen.

Innehåll:

  • 1 Color Reveal docka
  • 1 Stjärtfena
  • 1 svamp
  • 2 tillbehör

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 3 år.
Mer information
ModellGTP43
EAN887961919516
VarumärkeBarbie
Ålder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.