Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Color Reveal Doll - vilken docka får du?

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 287:-
I lager
SKU
07206-107
   

Med 7 överraskningar i ett paket bjuder denna Barbie-docka på en glädjande upplevelse. Börja upplevelsen genom att skala av det yttersta lagret på förpackningen. Skruva sedan loss locket på röret för att dra ut en Barbie, som är helt rosa från topp till tå. Det finns också 4 påsar med överraskningar i röret.

Nu är det dags att ta reda på hur dockan ser ut på riktigt! Fyll röret med varmt vatten, placera dockan i vattnet och snurra runt henne för att se hur färgen lossnar. Wow, så magiskt! Nu är det dags att dra dockan ur vattnet och avslöja hennes utseende. Varje docka har en helt egen kombination av ögonfärg, hårfärg, hud och topp. Men överraskningarna slutar inte här.

Nu är det dags att öppna påsarna som innehåller olika tillbehör. Här hittar du en peruk, ett par skor, en kjol och en liten svamp. Doppa svampen i kallt vatten och fukta sedan dockans hår och ansikte för att se hur färgerna ändras.

När lekstunden är över kan du förvara dockan och alla hennes tillbehör i röret, så smidigt! Samla på alla de fem olika dockorna i Colour Reveal Wave 3. Vilken docka får du?

Innehåll:

  • 1 Color Reveal-docka
  • 1 kjol
  • 1 par skor
  • 1 peruk
  • 1 svamp

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 3 år.
Mer information
ModellGTP42
EAN887961919509
VarumärkeBarbie
Ålder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Copyright © 2020 ToySpace. All rights reserved.