Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Barbie Coffee Shop Barista med kafé och fler än 20 tillbehör

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

Vårt lågpris: 371:-
I lager
SKU
05205-41
   

Utforska kafévärlden med denna Barbie Coffee Shop-leksaksuppsättning. Om du älskar att göra kaffe och smoothiedrycker kan du hjälpa Barbie att driva detta kafé.

Leksaksuppsättningen Barbie Coffee Shop innehåller en Barbie-docka med en söt svartvitt randig skjorta och ett rosa förkläde. Barbie är redo att betjäna sina kunder, och kaféet har en menytavla och en maskin för att laga gott kaffe och uppfriskande smoothies. Sätt smoothies i maskinen och vrid på hjulet för att välja vilken det ska vara, dra sedan i spaken på sidan och ta-da! - en färdig smoothie. Den levereras också med extra utrustning som en kanna mjölkchokladssirap, kaffekoppar, smoothiekoppar, en tekopp och mycket mer.

I kaffebaren finns också en separat avdelning för godis och ett kylskåp för kalla drycker. När kundernas order är klar kan Barbie ringa på klockan för att meddela att kunden kan hämta sin beställning. Nam-nam!

Barnen kommer att älska de oändliga möjligheterna till kreativ lek och roligt rollspel i denna kaffebar.

Innehåller:

  • Barbie barista docka
  • Kaffe bar
  • Kaffekoppar och smoothiekoppar
  • Snacks och godis
  • Och mycket mer

Detaljer:

  • Mått kaffebar: 39 x 32 x 8 cm (LxBxH)
  • Mått docka: ca 29 cm (H)
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
ModellGMW03
EAN887961862881
VarumärkeBarbie
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.