Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Club Chelsea - docka, bassäng och utter

-47%

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

47%
Kampanjpris 145:- Vårt lågpris: 274:- Du sparar: 129,-
I lager
SKU
05205-126
   

Chelsea är på besök i djurparken för att hälsa på deras nya utter. Uttern bor i ett eget akvarium med en bassäng, en rutschkana och en fisk. Uttern kan hålla i den medföljande fisken och de andra små sjöstjärnorna som gömmer sig i poolen. Använd håven för att fiska upp det som gömmer sig i bassängen.

Chelsea har på sig en stöpt topp med texten "Make some waves" på, en rosa avtagbar kjol och ett par vita sneakers.

Innehåll:

  • Chelsea
  • Utter
  • Akvarium med rutschkana och fisk
  • Håv

Detaljer:

  • Mått: L21 x B7 x H15 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellGHV75
EAN887961803433
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.