Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Barbie Close and Go dockskåp med möbler och 4 lekområden - 60 cm

-32%

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra leken ännu roligare och lekmöjligheterna oändliga.

32%
Kampanjpris 350:- Vårt lågpris: 514:- Du sparar: 164,-
I lager
SKU
01226-1
   

Praktiskt, utfällbart dockhus för dina Barbie-dockor, med 4 lekytor och möbler som ingår.

Öppna upp detta Barbie dockhus och låt din docka flytta in direkt. Detta praktiska hus fälls ut och avslöjar ett 1-planshus på över 60 cm i bredd och med 360 graders lekmöjligheter. Här hittar du kök, sovrum, badrum och ett separat poolområde!

Varje lekområde har fantastiska detaljer, tillbehör med teman och roliga funktioner. I köket kan din Barbie eller Ken-docka använda diskhon och laga middag på hällen. Lek ut kreativa matlagningsscener och dela måltiden och goda minnen från köksön. Sovrummet har en säng som går att fälla ihop för bättre utnyttjande av utrymmet, och en garderob för kläder. I badrummet hittar du en toalett med lock och utanför kan du fylla poolen med vatten för ett svalkande bad under varma dagar. När leken är slut fälls det praktiska huset ihop för enklare förvaring och tack vare handtaget kan du enkelt bära med dig dockhuset överallt.

Innehåller:

  • Barbie dockskåp
  • Pool
  • Överkast
  • Stolar
  • Stekpanna
  • Tallrikar och bestick
  • Och fler tillbehör

Detaljer:

  • Mått: ca. 14 x 46 x 32 cm
  • Rek ålder: från 3 år

OBS: Dockor och kläder ingår ej

Mer information
ModellFXG54
EAN0887961690798 
VarumärkeBarbie

Kök

Laga maten på köket och njut måltiden runt köksön.

Handtag

Bärbart hus som kan fällas ihop.

Sovrum och badrum

Utfällbar säng, garderob och toalett med lock.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.