Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Chelsea - trädkoja

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

Vårt lågpris: 297:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04184-69
   

Välkommen in i Chelseas mysiga lilla trädkoja! Här kan ni leka hela dagen tillsammans med Chelseas lilla hund, vad ska ni döpa den till?
Kojan kan öppnas och inuti finns det ett kök med stolar och bord. Kojan har också en dörr, ett fönster, en gunga, en stege och en rutschkana. Under kojan finns ett litet hus till hunden där den kan ligga och slappna av.

Det ingår diverse tillbehör som gör leken ännu roligare t.ex. några masker, en kikare och lite fika.

  • Rekommenderad ålder: Från 3 år.
  • Mått: 8,5 x 34,5 x 26,5 cm.
  • Material: Plast.
Mer information
ModellFPF83
EAN0887961607703
VarumärkeBarbie
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.