Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Barbie Chelsea Colour Reveal docka - Vilken sjöjungfru-docka får du?

-31%

Barbie lanserades 1959 och har sedan dess gett många barn möjligheten till att drömma sig bort till en härlig värld full av dockor.

Från allra första början fanns bara en enda Barbiedocka som snart följdes upp av den manliga varianten Ken. Allt eftersom har Barbiefamiljen vuxit och nu finns det mängder av vänner som Barbie kan leka med. Lev dig in i Barbies fantastiska värld med de fina dockorna och alla roliga tillbehör. Välj mellan en mängd olika kläder, häftiga fordon, husdjur eller hus för att göra gör leken extra rolig, möjligheterna är oändliga.

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

31%
Kampanjpris 134:- Vårt lågpris: 194:- Du sparar: 60,-
I lager
SKU
10206-37
   

Med 6 överraskningar i ett paket levererar denna Barbie-docka en glad upplevelse. Starta upplevelsen genom att ta bort det yttre lagret av förpackningen på Chelsea sjöjungfrudocka. Skruva loss locket på röret för att dra ut en Chelsea-docka täckt i metallfärg och 3 påsar med överraskningar. Nu är det dags att ta reda på hur Chelsea ser ut! Fyll röret med varmt vatten, placera dockan i vattnet och snurra henne runt, vattnet ändrar färg och blir grumligt. Nu är det dags att dra ut Chelsea och avslöja hennes utseende. Varje docka har sin egen kombination av ögonfärg, hårfärg, hudfärg och dekorerad kropp.

Öppna sedan de 3 påsarna med överraskningar och hitta en outfit, fäste, en krona och en kam som passar i dockans fena. Doppa dockan i kallt vatten och håret avslöjar ränder och ansiktet avslöjar dekorationer. Denna process kan upprepas om och om igen. När du är klar att spela kan du lagra allt i röret tills nästa gång du vill ta ut det. Det finns 5 olika Chelsea-dockor att samla i Color Reveal-serien. Vilken får du?

  • Barbie Chelsea Color Reveal sjöjungfru docka
  • Doppa den mystiska dockan i varmt vatten och avslöja dockans utseende
  • Använd kallt vatten för att avslöja detaljer i hår och ansikte
  • Dockan kommer med en krona och kam som passar i stjärtfenan
  • 6 överraskningar i ett paket, vad får du?

Innehåll:

  • 1 sjöjungfru docka
  • 1 krona
  • 1 Kam

Detaljer:

  • Mått docka: 16 cm hög
  • Ålder: från 3 år

Obs! Dockan säljs osorterat och plockas baserat på tillgängligt sortiment.

Mer information
ModellGTP53
EAN887961919646
VarumärkeBarbie
Ålder3, 4, 5, 6, 7
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.